Vrouwelijke fantasieën in relatie tot BDSM

Dit artikel is gebaseerd op een blogpost van plazilla.com die inmiddels niet meer online beschikbaar is.  De originele tekst werd gecursiveerd.

De top 10 van vrouwelijke fantasieën

Vrouwen doen niet onder voor mannen als het gaat om erotische of ronduit seksuele fantasieën. Sommigen hebben er verschillende, anderen hebben één favoriet in vele variaties, maar zeker is: ze bestaan. Hier de top 10 van vrouwelijke fantasieën in willekeurige volgorde.

1. Seks met een vrouw
Van mannen is bekend dat ze niets liever zien dat twee vrouwen die elkaar verwennen, maar er zijn best ook veel vrouwen die (stiekem) dromen van seks met een andere vrouw. Daarbij wordt vooral gefantaseerd over stomende zoensessies en memorabele orale seks – want wie weet beter hoe het moet dan een andere vrouw?
Variant: seks met een andere vrouw en de eigen partner. Probleem: gevaar voor jaloezie of minderwaardigheidsgevoelens. Meestal mag de partner dus enkel toekijken.

2. Seks met twee mannen
Porn-style all the way. Of het gaat om een dubbele portie verwenning (één oraal, één vaginale penetratie) of gewoon meerdere mannen die ter beschikking staan: vrouwen zijn er wel voor te vinden. Het probleem hier zijn de mannen: de meeste houden zich ver van andere naakte mannen (tenzij na een voetbalwedstrijd), laat staan dat ze in de buurt willen komen tijdens seks. Partners kunnen ook bezitterig worden, vandaar dat de fantasie uitkomst biedt!

3. Seks met een jonge man die je het kunt leren
Sommige vrouwen fantaseren er over om een onschuldige jongen te ontmaagden. Welk soort jongen in aanmerking komt, is afhankelijk van de persoonlijkheid van de vrouw in kwestie: zij kan een gespierde tuinman prefereren (‘ Desperate Housewives’), een brave student (‘The Graduate’) of de vreemde nerd van een vriendengroep (American Pie). Bravere vrouwen vinden al plezier in het idee dat ze fantasieën opwekken bij tienerjongens, zoals in het nummer ‘Stacey’s Mom’. Deze fantasie is dan ook degene die het vaakst uitgebeeld wordt in niet-erotische films of literatuur, ondanks dat vrouwen er maar zelden over spreken.

4. De verkrachtersfantasie
Eén van de fantasieën waar dan weer het meest over gesproken wordt, ondanks de misleidende naam. In deze fantasie dromen vrouwen vooral van dominantie, mannen die de leiding nemen, geen tegenspraak dulden, maar die tegelijk ook weten wat ze doen. Het gaat niet om seks tegen je zin. Deze fantasie past wel in de revival van de ‘echte man’.

5. Seks met een machtige of bekende man
Brad Pitt, George Clooney, David Beckham of Bill Clinton: bekendheid en macht erotiseren. Het idee dat zo’n man, die iedereen kan krijgen, jou er uit pikt en je de nacht van je leven bezorgt, doet vele vrouwen wegdromen. Deze fantasieën zijn alom bekend en aanvaard: de mannen zijn meestal knap en/of kapitaalkrachtig, en krijgen mogelijkheid genoeg hun lichaam te tonen op het witte doek. Dat geeft dan weer aanleiding tot oververhitte fantasieën bij veel vrouwen.

6. Romantische fantasieën
Deze zijn de braafste, liefste, meest vrouwelijke en meest aanvaarde fantasieën, maar dat wil niet zeggen dat je er niet enorm veel plezier aan kan beleven. Zonsondergangen, witte paarden, exotische prinsen, ontvoeringen, overdadige paleizen en liefde op het eerste gezicht: om bij weg te zwijmelen.

7. De beste orale seks ooit
Een man die weet wat hij doet, er naar toe werkt en je ongekende hoogtepunten bezorgt. Ervaring doet wonderen bij veel vrouwen… het idee dat een man je een wilde nacht met volkomen bevrediging kan bezorgen is voldoende.

8. De mannelijke rol
Een voorbinddildo, mannenkleding en mannengedrag: vrouwen willen ook wel eens de agressieve rol spelen. Het idee iemand te kunnen penetreren geeft ze rillingen. Helaas zijn de partners meestal niet zo gewillig om mee te werken.
Een variant hiervan is de man ronduit domineren als SM-meesteres: hem slaan, laten smeken of fallusobjecten – zoals stilettohakken – laten likken.

9. Meisje van de nacht
Vele vrouwen zitten gevangen is het ‘brave meisjesimago’ en willen uitbreken met het absolute tegendeel: stripper of zelfs prostituee spelen. Lapdances uitvoeren of de macht voelen een man op te geilen die jou niet mag aanraken: de aantrekkingskracht is duidelijk.

10. Seks met een volkomen vreemde
Een mysterieuze, razend knappe man met een ondefinieerbare aantrekkingskracht die jou verleidt en meeneemt naar zijn hotelkamer voor passionele bandeloze seks. De fantasie hier is dat vele vrouwen zich niet volledig kunnen laten gaan bij iemand die ze kennen.
Hou er rekening mee dat niet elke vrouw haar fantasie werkelijkheid wil zien worden: soms is dromen al genoeg en veel vrouwen gebruiken hun fantasieën vooral om te masturberen.

Tot daar de oorspronkelijke blog.

Een op zijn minst opvallend lijstje voor wat doorgaans bij de modale vrouw, dus bij vanilla-vrouwen (lees: vrouwen die geen BDSM-seks beoefenen) als fantasieën teruggevonden wordt. Vooral als je gaat vergelijken met wat in BDSM-spelen frequent op het “menu” staat.  We lopen het lijstje even terug af:

1. Seks met een vrouw: heel wat Dominante mannen wensen er graag een tweede vrouwelijke sub bij. Het geeft hen een extra machtsgevoel om twee vrouwen aan te kunnen sturen en daarmee een frequent voorkomende mannenwens – twee vrouwen zien vrijen – te kunnen realiseren. Maar ook heel wat vrouwen vinden het best lekker een “subzusje” te hebben en op die manier ook een stuk mee te krijgen van de “vrouwenliefde”.

2. Seks met twee mannen:  veel Dominante mannen vinden het idee hun sub te zien gebruiken door één of meerder andere mannen erg geil. Ook hier is het machtsaspect weer aanwezig. Je krijgt/hebt de macht om je sub “weg te schenken”.  Dat ”weggeschonken worden” triggert dan weer veel vrouwen omdat het betekent dat je toebehoort aan iemand, iemand die voor je (behoeften) zorgt én je dus belangrijk vindt om wie en wat je bent. Iets verplicht moeten doen omdat iemand anders het je opdraagt blijkt dan ook weer vaak voor rode kaken te zorgen bij veel vrouwen.

3. Seks met een jonge man die je het kunt leren: ook hier is het machtsaspect overduidelijk! You’re in the lead en bepaalt wat er gaat gebeuren. Extra dimensie: je bent ‘slimmer’ en meer ervaren dan de ander en je leraars/mentorrol is dus evident aanwezig. “Kom maar bij mama, knaapje” 😉

4. De verkrachtersfantasie: heel wat BDSM’ers spelen dit spel, van louter virtueel tot “massale” gangbangs toe.  Is het een uitgesproken Dominantenwens? Ja en neen! Als veel vrouwen erover fantaseren kan je het in de praktijk omzetten daarvan dus ook als subwens erkennen. Hoe ver en hoe realistisch je hierin wil gaan is een overweging waar je als partners wel zeer diepgaand vooraf moet praten. Bekijk ALLE in’s en out’s – letterlijk en figuurlijk – op voorhand erg grondig.

5. Seks met een machtige of bekende man: macht erotiseert, dat blijkt nog maar eens. Het feit dat iemand bekend en/of machtig is maakt dat hij een sterke aantrekkingskracht uitoefent op iemand die er van onder de indruk komt. Een machthebber die jou belangrijk vindt? De natte (BDSM)droom!

6. Romantische fantasieën: hoewel minder raakvlakken met BDSM zien we toch ook “ontvoering” in het lijstje staan. Over machtsuitoefening gesproken en dus vaak terug te vinden op wishlists.

7. De beste orale seks ooit: geen specifieke relatie met BDSM, hoewel er best een machtsgevoel kan uitgaan om iemand op te dragen je oraal te bevredigen. Of … je het als vrouwelijke sub het ook wel geil kan vinden dingen te moeten doen, soms zelfs dingen waarvoor je wat schroom of juist een extra zetje nodig hebt.

8. De mannelijke rol: die vinden we natuurlijk terug bij de Domina-, femdom- en Dominatrix-wereld. Maar blijkt dat veel vrouwen zich wel eens – en iets meer dan oppervlakkig – afvragen hoe het moet voelen om iemand te penetreren en dat met een pik te kunnen doen. Ze weten hoe het zelf voelt gepenetreerd te worden, dus ligt de vraag hoe het andersom voelt niet zo ver weg.

9. Meisje van de nacht: daarmee bevinden we ons in de mooie BDSM-speeltuin van de rollenspelen waar heel vaak de rollen van stripper, prostitué, slet, enz. gespeeld worden. In BDSM-spelen wordt juist een eigen werkelijkheid geschapen waarin fantasieën op een redelijk veilige wijze beleefd kunnen worden.

10. Seks met een volkomen vreemde: je volledig kunnen laten gaan omdat je er niet op afgerekend kan worden. Daar zit em de verborgen boodschap! Dat ligt binnen BDSM dus weer net wat anders, want daar heb je op voorhand besproken wat je wenst en hoe je het wenst en … last but not least … je maakt ook de afspraak er nadien WEL over te praten. Niet om afgerekend te worden, maar om beiden te leren hoe je het voor elkaar nog beter kan maken. BDSM is samen groeien!

Ik laat aan de lezer de interpretatie over hoeveel raakvlakken er zijn tussen wat de “modale” vrouw fantaseert en wat er op het “BDSM-menu” staat. Smakelijk!

Commentaren: Sebastianus *nu de lijst van 10 mannelijke fantasieën zoekt;-)*

Wie meer wil lezen over fantasieën van vrouwen én mannen en hoe bepaalde fantasieën vorm gegeven worden kan HIER meer diepgaande informatie vinden.