Squirten: enkel voor BDSM’ers?

Over dit onderwerp werd een afzonderlijk e-boek uitgegeven. Dit boek gaat veel verder dan wat hieronder staat. Het is een complete handleiding voor mensen die willen experimenteren met squirten of spuitend klaarkomen. Je kan het hier vinden: Squirten of spuitend klaarkomen

 

Squirten wordt ook wel vrouwelijke ejaculatie genoemd of spuitend klaarkomen. Dat is het matig (druppelsgewijs er uit lekken) tot overdadig lozen (echt een straal die een meter of verder reikt) van een glashelder, reuk- en smaakloos vocht uit de vagina en dit ten gevolge van een heftige, precieze en langdurige stimulatie van de G-plek en/of (omgeving van de) clitoris. Het meest doet dit fenomeen zich voor als de G-plek met de vingers of een voorwerp gestimuleerd wordt; eerder uitzonderlijk tijdens het geneukt worden.

Sommige vrouwen voelen het als een andersoortige manier van klaarkomen, maar wel heel erg bevredigend en bevrijdend. Opvallend is dat bij het squirten het gevoel ontstaat alsof de baarmoederhals naar buiten geperst wordt, terwijl bij een ander orgasme die veeleer naar binnen “getrokken” wordt. Het heeft dus veel weg van de beweging en het gevoel bij het plassen.

Wetenschappers raken het maar niet eens over de oorsprong van dit vocht. Maar duidelijk staat vast dat het geen urine is gezien de consistentie van het vocht en het feit dat het vluchtig is (m.a.w. het droogt vanzelf betrekkelijk snel op zonder vlekken achter te laten). De meeste stemmen gaan op om het te bestempelen als een gelijkaardig vocht als prostaatvocht bij mannen, dat zich ofwel in bepaalde klieren zou bevinden, ofwel als een soort “drijvende” laag vocht bovenop de urine zou “liggen” in de urineblaas.

Toch erg vreemd dat er niet meer onderzoek naar wordt gepleegd, als je bedenkt dat heel veel vrouwen (schattingen lopen tot 1 op 10!) dit fenomeen kennen, en zich – zeker bij een eerste ervaring – afvragen of ze nu incontinent zijn geworden of er wat anders met hen scheelt. Ik kan me zelfs indenken dat er heel wat vrouwen daarmee naar de dokter lopen voor medische assistentie, en dat terwijl het – weliswaar bij een minderheid – een heel gewoon verschijnsel is dat niets met ziekte of welke afwijking dan ook te maken heeft.

Het is geen typisch BDSM-fenomeen (zo komt squirting eveneens voor bij hetero-vanillaseks, solo-seks en ook bij lesbische vrijpartijen), maar uit veel getuigenissen blijkt toch dat de eerste squirt zich vaak voordeed tijdens een BDSM-spel. Dit doet vermoeden dat het squirten samenhangt met het zich volledig durven geven, het totale loslaten van de wil en waarschijnlijk ook gerelateerd aan het feit dat BDSM-ers wat meer experimenteren (zoals met het herhaaldelijk iemand doen klaarkomen).
Het voelt als aandrang om te gaan plassen, en aangezien we geleerd hebben dat dat niet hoort bij seks, en we plassen in iemands aanwezigheid als heel intiem en zelfs vernederend vinden, is het een uitgelezen speelterrein binnen BDSM.

Daarom ook blijven veel vrouwelijke onderdanigen er wat dubbelzinnig tegenover staan, ten slotte is er altijd de angst dat het toch urine is en bovendien is het niet steeds even handig en aangenaam om het bed “onder te wateren”. Ook de reactie van hun Dom blijft hen wat puzzelen: vindt hij het leuk of vindt hij het vies en zal ik gestraft worden?!

De meeste mannelijke Dominanten vinden het dan weer erg geil en ervaren het als een teken dat hun sub zich totaal laat gaan in hun handen. En dat ligt natuurlijk erg nabij het machtsgevoel dat Dominanten nastreven.

Dat mannen het over het algemeen een geil gezicht vinden, blijkt ook uit de opkomst van specifieke squirt-websites en dito pornofilms waar vaak overmatig en ook fake (urine of opgespoten vloeistoffen) “gesquirt” wordt.

Maar als u me even een persoonlijke appreciatie toestaat: ik vind het overmatig geil! En nu ik toch bezig ben, vind ik het dringend tijd worden dat de wetenschap zich eens grondig met het onderzoek van dit fenomeen gaat bezighouden en daarmee vele miljoenen vrouwen op deze wereld van broodnodige én objectieve informatie kan gaan voorzien waardoor ze zich geen buitenbeentje meer zouden voelen.

En ik doe er nog een schepje bovenop … ik ben er van overtuigd dat zo niet alle, dan toch een heel groot percentage, vrouwen kunnen leren squirten. Het is een combinatie van durven loslaten, op de juiste plekken ontspannen zijn en de juiste techniek vinden die jouw partner aan het squirten krijgt. Ik daag dus elke Dom – maar ook elke man – ter wereld uit om samen met zijn sub/partner te gaan zoeken naar dit wondere en heerlijke fenomeen. Als je sub/partner in jouw handen echt durft los te laten en ze is verder anatomisch “in orde”, dan lukt het jullie!

(Eerder gepubliceerd in het boek: ‘Ik wil je beheersen!’

Over dit onderwerp werd een afzonderlijk e-boek uitgegeven. Dit boek gaat veel verder dan wat hieronder staat. Het is een complete handleiding voor mensen die willen experimenteren met squirten of spuitend klaarkomen. Je kan het hier vinden: Squirten of spuitend klaarkomen

Overname van deze tekst kan na goedkeuring van de webbeheerder en mits degelijke bronvermelding.