Vijftig tinten vrij

Vijftig tinten vrij: weer meer BDSM “getint”!

Een mooi vervolg op de eerste 2 delen! Het verlangen naar BDSM blijft bestaan en er wordt een vorm gezocht om dit te doen vanuit liefde. Zoekend hoe liefde en lust in een relatie vorm kunnen krijgen. Beide mogen er zijn en kunnen samen bestaan.

De hoofdpersonages bouwen nu ook echt samen aan een toekomst. Er wordt gezocht naar de balans in gelijkwaardigheid vanuit vertrouwen, echter zonder de eigen kinky verlangens te vergeten of weg te moffelen. Het wordt duidelijk dat hij ook bij haar iets heeft aangewakkerd en zij erkent van zichzelf het ook wel lekker te vinden en nodig te hebben.

Opnieuw een zoektocht waar BDSM-ers zich in zullen herkennen.

Voor de zich oriënterende BDSM-ers zijn er in dit derde deel, net als in het eerste, weer wat meer detaillistische beschrijvingen te vinden van de momenten in bed! De erotische scènes vormen de sterkste trigger in deze trilogie.

Helaas is dit laatste deel wat samengesteld uit flarden van herinneringen en toekomstbeelden en dat komt de leesbaarheid van dit laatste deel niet echt ten goede. Toch weet het verhaal zo te pakken dat je het ook uit wilt lezen.

Ik hoop dat eenieder die zich herkent in deze zoektocht en zelf op ontdekkingstocht wil gaan, naast deze fictieboeken ook boeken zal gaan lezen die BDSM in al zijn facetten behandelen en die meer inzicht verschaffen in het wat, waarom en hoe.

Van: opontdekkingstocht @ gmail.com | Datum: 15/08/2012 10:01