Luister naar je innerlijke godin

Je merkt dat je nat wordt als je fantaseert over vastgebonden worden… of het overvalt je als je vriend op een avond tijdens de seks (te) hard op je billen slaat en je dat nog lekker vindt ook…

Hoe dan ook: het besef dat je niet ongevoelig bent voor een beetje ‘forse’ seks kan verwarrend zijn.
En vooral als het tot je doordringt dat je gevoelens hebt die nog wel wat verder gaan dan dat, als je kaarsen naast je bed zet met een ander doel dan een romantisch sfeertje te creëren of als je je partner dwingt je net aangeschafte stilettolaarzen te likken.

Dat opwindende spel van psychologische overheersing en fysieke inperking heet BDSM, een geweldige manier om je seksleven een nieuwe boost te geven en je kinky wensdromen waar te maken. Stap voor stap en binnen emotionele en seksuele grenzen.

Luister naar je innerlijke godin” is een gids voor beginners die je stapsgewijs introduceert in de wereld van de BDSM. Dit praktische en informatieve boekje is bedoeld voor iedereen die wel wat meer wil weten over de sensuele kunst van dominantie, bondage en spanking, en speeltjes die je erbij kunt gebruiken. Laat je inspireren door de spannende rollenspellen en maak de overstap van alledaagse seks naar kinky seks.

Dit boek is een uitgave van Karakter Uitgevers – 2012 – paperback – 144 pagina’s

Sebastianus

Voor Stichting Info BDSM