Hoe vind ik een Dominant die bij mij past? (rec)

Hoe vind ik een Dominant die bij mij past? 10 succesfactoren die vrouwen hielpen om te vinden wat ze nodig hadden: BDSM in hun leven.

Valt er een rode draad te trekken doorheen succesverhalen van vrouwen die een Dominante BDSM-partner vonden? Wat maakte dat deze vrouwen vonden wat ze zochten? Wat maakte dat hun – eerste of soms pas de zoveelste – ontdekkingstocht succesvol was? Wat had gemaakt dat hun vorige pogingen mislukten? Was het puur geluk dat ze de “ware” vonden of zat er meer dan dat achter? Hadden ze beter gezocht? Kritischer rondgekeken? Wat hadden deze vrouwen dan anders gedaan dan voorheen? Welke waren de succesfactoren die bijdroegen tot het vinden van hun Dominant?

We legden deze vragen voor aan 7 vrouwen die elk – en onafhankelijk van elkaar – hun verhaal deden. Vanuit onze ervaring met het mentoren van mensen die op zoek zijn naar hun BDSM-beleving en vanuit de succesverhalen van deze vrouwen, hebben we getracht die factoren te bundelen die hen succes opleverden. Daarbij zijn we vertrokken van hun ervaringen, hun verhaal van hun ontdekkingstocht, hun mislukkingen én hun successen. In dit boek behandelen we deze succesfactoren, in de hoop dat ook andere vrouwen er wat aan zullen hebben in hun eigen zoektocht.

Het boek bevat – zowel voor vrouwen die reeds in een relatie zitten als voor singles – massa’s tips en adviezen, checklists, vragenlijsten, en … ook opdrachten;-) Voor vrouwen die zichzelf serieus nemen en hun zoektocht naar zichzelf en hun Dominante partner op een doordachte wijze wensen aan te pakken.

——

Leest vlot (beoordeling: ♥♥♥♥♥)

Als iemand die nog redelijk nieuw is in de bdsm wereld en eindelijk begrijpt dat gevoelens die ik had/heb de gevoelens zijn die bij een onderdanige/submissive behoren, was ik aangenaam verrast na het lezen van dit boek.
Dit boek leest erg vlot! Het is bovenal erg leerzaam het geeft je inzicht in de belangrijkste zaken van bdsm en rijkt je heldere en bruikbare tools aan voor zij die naarstig op zoek zijn naar de dominant die bij hun past. Wellicht na heel wat teleurstellingen te zijn tegengekomen.
Een echte aanrader! Op de website https://www.stichtinginfobdsm.eu/ vind men nog meer bruikbare informatie .
Succes voor de nieuwe lezers.

Van: Bellarosafleur | Datum: 09/06/2018 08:55