Brutazur

Brutazur – Schaamteloze bekentenissen van een ongewoon leven brengt het doorleefde verhaal van een door vrijheid geobsedeerde vrouw, Yumi Ng, die onder de schuilnaam Brutazur, alle conventies achter zich laat om haar seksuele behoeften te vervullen tot buiten de grenzen van haar huwelijk, en dit met goedkeuring van haar man. Brutazur is het relaas van het ongewone leven van een jonge, aantrekkelijke Belgische vrouw van Chinese afkomst die worstelt met haar verlangens en engagementen, haar blitzcarrière en het onverwachte moederschap. Een levenswandel met harde keuzes – soms rauw, soms grappig maar altijd eerlijk. Doorleefde non-fictie.

Een bijzonder boek in het BDSM-genre! Deze keer ligt niet de focus op het spelen en de effecten daarvan, maar op wat een BDSM-behoefte kan doen als je in een relatie zit waarin BDSM geen plek krijgt. De lastige zoektocht om jezelf te zijn binnen de bestaande conventies zonder jezelf te verloochenen.
Het boek geeft een mooi zicht op de mogelijkheden die mensen aangrijpen om een tweede leven te lijden met daarbij alle onverwachte maar zeer herkenbare situaties die daar nu eenmaal bij kunnen horen.

Door het verhaal van de auteur heen lees je heel wat nuttige adviezen in het omgaan met BDSM en andere alternatieve seksuele belevingen. Zonder dat je het als zodanig ervaart, ontdek je hoe de online-scene in mekaar zit en kan je er nuttige tips voor jezelf uithalen.

Een aanrader voor vrouwen die binnen hun relatie niet dé BDSM vinden die ze zoeken. Oplossingen biedt dit boek niet, maar herkenbaarheid des te meer. De auteur is de vriendin die je alles eerlijk vertelt en waardoor je weet dat je niet alleen bent in dergelijke situatie.

Anna

Voor Stichting Info BDSM