Orale seks & bevrediging

Een boek over orale seksbeleving voor mannen en vrouwen

Orale seks. Iedereen heeft het, toch?

Deze aanname blijkt niet helemaal correct te zijn. Veel mensen doen het niet, omdat ze het niet lekker vinden of er niet bekend mee zijn, of het niet aandurven erover te praten met hun partner. Daarom dit boek waarin we het hebben over het ontdekken van oraal seksueel genot in stappen. Soms wat stappen verder, en soms heel wat stappen verder.

Waar kan je allemaal seksueel genot en bevrediging uit halen via je mond, lippen en tong? Is zoenen ook seks? Welke rol spelen waarden en normen, cultuur, religie en hygiëne bij bijv. beffen en pijpen? Welke andere orale “wegen” zijn er om erotisch en seksueel genot te vinden? En hoe doe je dat dan?

Wat met sperma in je mond? En anaal-orale seks? Hoe denken BDSM’ers en seksueel fetisjisten erover? Wat doen zij dan anders (of niet)? Hoe zit het met veiligheid, SOA’s en preventiemiddelen? Wat is dan veilig en voor wat? Alles wat je al lang had willen weten over orale seks in één boek samengebracht.

Aan dit boek werkten mee: 

Anna (gediplomeerd hulpverlener), Coco (arts/seksuoloog), Jim (gediplomeerd hulpverlener) en Sebastianus (gediplomeerd hulpverlener, eindredactie).

Onze bijzondere dank én respect gaan ook naar hen die hun getuigenissen neerschreven om dit boek tot een prettiger leesbaar, en vooral meer herken- en bruikbaar, geheel te maken:

Anja, Anna, Desiree, Franco Bolli, Jeanine, Jos, Lara, Marion, Monique, Simone, Veronique en Wolf

Hun verhalen zijn oprecht en belangrijk, en leren ons vaak meer dan de theorie…

Een uitgave van Stichting Info BDSM (2017), e-boek, 98 p. Bestellen kan je HIER of door op de afbeelding van het boek te klikken.