Het mannelijk orgasme en orgasmeregulering

NIET MEER BESCHIKBAAR ALS AFZONDERLIJKE UITGAVE

Een boek over de verschillende soorten orgasmes bij mannen en hoe orgasmes reguleren

Dit boek gaat over het mannelijk orgasme. Hoe komen mannen tot een orgasme? Hoe zit dat lichamelijk, hormonaal en gevoelsmatig in mekaar? Welke soorten orgasmes bestaan er? En hoe wek je ze op? Hoe voelen “ze”? Er wordt ook ruim aandacht besteed aan orgasme-regulering: uitstellen, verlengen en op commando klaarkomen.

Maar ook: Hoe masturberen mannen? Wat als je problemen hebt met klaarkomen? Welke technieken kunnen helpen? Hoe zit het met Viagra en seks? Wat vinden mannen lekker?

Maar ook besnijdenis, priapisme, lengte van penissen, droog klaarkomen, enz. enz. worden toegelicht. Eigenlijk alles wat je al lang graag had geweten.

Het boek bevat ook heel wat getuigenissen van mannen die vertellen over hun opwinding en klaarkomen. Maar ook heel wat vrouwen schreven mee: hoe zij tegen het mannelijk orgasme aankijken en hoe zij “een pik” ervaren. In totaal zitten er 32 getuigenissen mee vervat in dit boek.

Hier enkele previews:

“Een orgasme via penetratie is overweldigend en ja, het voelt echt wel aan als een beetje sterven alhoewel ik met doodgaan geen ervaring heb. Er trekken intense prikkels, in golvende bewegingen zo voelt het wel, van mijn scrotum naar mijn hoofd, reizend over alle mogelijke zenuwbanen in mijn lichaam. Een ingelooflijk intense emotionele golf overspoelt me en doet me huilen en sidderen. Het voelt alsof mijn lichaam zich oplost in aangenaam warm water. Dan volgt er ook een heel diep geluksgevoel, warmte en een onbeschrijflijke verbondenheid met mijn parter. Vaak is er ook een onbeheerst trillen van mijn benen.”

“Na een 7 tal jaren begon ik peepshows te bezoeken. En wat later zag ik mijn eerste film die over BDSM ging. Dat maakte dat ik ook echt eens wou meemaken. De eerste keer stond ik gewoon bevend bij haar. Ze moest me echt kalmeren. Eigenlijk deed ze niet veel meer dan met haar vlakke hand op mijn bips slaan terwijl ik op haar schoot lag.”

“Na wat losse one night stands ontmoette ik opnieuw een vrouw waar ik een relatie mee opbouwde. Zij was een seksueel ervaren vrouw en heeft me eigenlijk leren vrijen. Met haar ontdekte ik de rijkdom van seks en hoe het vrouwelijk lichaam eigenlijk in mekaar zat.” 

Aan dit boek werkten mee: 

Anna (gediplomeerd hulpverlener), Jim (gediplomeerd hulpverlener), Peter (psycholoog-neurowetenschapper), Stichting Consensual Deviance (team van gediplomeerde hulpverleners) en Sebastianus (gediplomeerd hulpverlener, eindredactie).

Onze bijzondere dank én respect gaat naar alle mannen en vrouwen die bereid waren om hun getuigenissen aan te leveren om dit boek tot een prettiger leesbaar en vooral meer herken- en bruikbaar geheel te maken:

A fortiori, Alina, Anna, Barbera, Bart, Danny, Erik, Eveline, Ferry, Franco Bolli, Gerda, Gert, Inge, Janjo, Jeannette, Johan, Kurt, Lieke, Marie, Martina, Meesteres A., Mevrouw, Nikki, Oudnieversleten, Puck, René, Sem, Sofie, Submeisje, Suzy, Victor en Wolf.

Hun verhalen zijn oprecht en belangrijk, en leren ons vaak meer dan de theorie…

Een uitgave van Stichting Info BDSM (2016). Deze werd volledig herwerkt en opgenomen in het boek BDSM – Technieken & Achtergronden