Fisten of vuistneuken

NIET MEER BESCHIKBAAR ALS AFZONDERLIJKE UITGAVE

Een boek over het hoe en waarom van fisten of vuistneuken

Fisten of vuistneuken, vaginaal of anaal. Ooit van gedroomd? Of ril je van de gedachte? Wil je het wel eens proberen?

Dit boek geeft aan hoe je het doet, hoe je het veilig doet en welke resultaten het jullie kan opleveren. Een team van professionele deskundigen en ervaringsdeskundigen geeft informatie over het waarom en hoe. Aangevuld met spannende verhalen van mensen die het zelf beleven.

Aan dit boek werkten mee: Anna (professioneel hulpverlener), Anneke (arts), Erik (seksuoloog), Jim (professioneel hulpverlener), Marie Rebelle, Miss Twinky, Sebastianus (gediplomeerd hulpverlener – eindredactie) en Wolf.

“Ik weet dat ik altijd gedacht heb: Een vuist?! Dat past nooit! Natuurlijk heb ik kinderen op de wereld gezet maar dit leek me pijnlijk en onmogelijk. 
Ik blijf me verbazen over mijn lijf en hoe het naadloos past bij jouw handen;-) Na die tijd geen schade, geen scheuren, alleen een overwinningsgevoel. Ik heb het gedurfd en jij kan me zo ver krijgen.”

“Dagen lang bleef deze ervaring in mijn hoofd draaien. Ondanks dat mijn kontje de volgende dag een beetje gevoelig was, keek ik uit naar de volgende keer dat ik op deze manier anaal verwend zou worden. Verlegen meldde ik dit een paar avonden later aan mijn meester. Hij glimlachte wijs, zei dat hij er ook erg van had genoten en dat het op zijn tijd zeker weer zou gebeuren. Hij weet hoe graag ik door hem gebruikt wil worden en vindt het heerlijk om te zien hoe diep mijn vertrouwen in hem is en hoe ik me aan hem overgeef.”

Een e-boek over een spannend seksueel spel voor experimenteerders! Durf en geniet!

Een uitgave van Stichting Info BDSM (2013) die volledig herwerkt opgenomen werd in het boek BDSM – Technieken & Achtergronden