Deepthroaten of keelneuken

NIET MEER BESCHIKBAAR ALS AFZONDERLIJKE UITGAVE

Een boek over het hoe en waarom van deepthroaten of keelneuken

Deepthroaten of keelneuken. Droom je er wel eens van? Of ril je van de gedachte? Wil je het wel eens proberen?

Dit boek geeft aan hoe je het doet, hoe je het veilig doet en welke resultaten het jullie kan opleveren. Een team van professionele deskundigen en ervaringsdeskundigen geeft informatie over het waarom en hoe. Aangevuld met spannende verhalen van mensen die het zelf beleven.

Aan dit boek werkten mee: Anna (professioneel hulpverlener), Coco (arts), Erik (seksuoloog), Hilde, Miss Twinky, Sebastianus (gediplomeerd hulpverlener – eindredactie) en Wolf.

“Ik vind het heerlijk om zijn fantasieën waar te kunnen maken en de grenzen te verleggen. Mijn grenzen, zijn grenzen, die van ons samen. De filmpjes op internet stemden me niet hoopvol: tranende, kokhalzende vrouwen. Dat kan toch niet de bedoeling zijn? Dus ook een beetje bang…. kotsend seks bedrijven lijkt me niet het ultieme genot. Maar er is vast ook een minder misselijkmakende versie dacht ik zo. Dat ga ik dus zelf uitproberen.” 

“Ik haal ook veel voldoening uit hoe Hij over mijn hoofd aait wanneer ik moest kokhalzen maar toch Zijn pik in mijn mond houd. Die geruststellende manier, die “liefhebbende” handeling alleen al is een aansporing om te blijven oefenen en beter te worden. Stap voor stap.
Ondertussen begrijp ik al lang niet meer hoe ik ooit NIET graag kunnen pijpen heb. Het gekreun van je “slachtoffer” blijft toch de beste motivatie van allemaal? Een man horen vragen: “Ga je me weer zo diep pijpen als vorige keer?” Hoeveel meer aansporing kan ik me wensen?”

“Als het op seks aankomt, ben ik erg oraal ingesteld en dit zowel in het geven als in het ontvangen. Gepijpt worden heb ik altijd als bijzonder geil en lekker aangevoeld. Het heeft voor mij een minstens even hoge ranking als neuken. Deepthroaten staat daarbij nog net iets hoger in die ranking.”

Een e-boek over een spannend seksueel spel voor experimenteerders! Durf en geniet!

Een uitgave van Stichting Info BDSM (2014) die volledig herwerkt opgenomen werd in het boek BDSM – Technieken & Achtergronden