Hoe vind ik een Dominant die bij mij past? (2.0)

10 succesfactoren die vrouwen hielpen om te vinden wat ze nodig hadden: BDSM in hun leven.

Een uitgave van Stichting Info BDSM (2023) die we zelf schreven en samenstelden. Dit e-boek is inmiddels aan zijn tweede editie toe (eerste editie: 2017). Het werd volledig herwerkt en er werden extra getuigenissen van vrouwen toegevoegd.  Het e-boek bevat talloze afbeeldingen en foto’s en telt 150 pagina’s.

Het is een e-boek in EPUB-formaat en om het te kunnen lezen heb je een KOBO-reader, of een andere reader nodig die dit formaat aankan.

Bestellen kan je niet via deze website. We verwijzen je door naar shops van derden. Voor bestellingen: klik op de afbeelding van het boek hieronder.

Valt er een rode draad te trekken doorheen de succesverhalen van vrouwen die een Dominante BDSM-partner vonden? Wat maakte dat deze vrouwen vonden wat ze zochten? Wat maakte dat hun – eerste of soms pas de zoveelste – ontdekkingstocht succesvol was? Wat had gemaakt dat hun vorige pogingen mislukten? Hoe gingen ze om met het afscheid? Was het puur geluk dat ze de “ware” vonden of zat er meer dan dat achter? Hadden ze beter gezocht? Kritischer rondgekeken? Wat hadden deze vrouwen dan anders gedaan dan voorheen? Welke waren de succesfactoren die bijdroegen tot het vinden van hun Dominant?

We legden deze vragen voor aan 7 vrouwen die elk – en onafhankelijk van elkaar – hun verhaal deden. Vanuit onze ervaring met het mentoren van mensen die op zoek zijn naar hun BDSM-beleving en vanuit de verhalen van deze vrouwen, hebben we getracht die factoren te bundelen die hen succes opleverden. Daarbij zijn we vertrokken van hun ervaringen, hun ontdekkingstocht, hun mislukkingen én hun successen. In dit boek behandelen we deze succesfactoren, in de hoop dat ook andere vrouwen er wat aan zullen hebben in hun eigen zoektocht.

Het e-boek bevat – zowel voor vrouwen die reeds in een relatie zitten als voor singles – massa’s tips en adviezen, checklists, vragenlijsten, en … ook opdrachten;-) Voor vrouwen die zichzelf serieus nemen en hun zoektocht naar zichzelf en hun Dominante partner op een doordachte wijze wensen aan te pakken.

Het boek bevat ook enkele getuigenissen van vrouwen die – ondanks dat hun lichamen niet meer “perfect” waren, toch gevonden hebben wat ze nodig hadden. BDSM gaat niet over uiterlijkheden, maar over het innerlijke. Over weten wie je bent, wat je wilt en daar je kracht uit putten!

Aan dit boek werkten verder mee: Anja, Anna, Anna, Chris, Jim, Judith, Petra, Samantha, SubAnn en Wolf.