BDSM, ik beheers je! (uitverkocht)

Een boek voor mensen die BDSM-behoeften in zichzelf ontdekt hebben.

Een uitgave van Stichting Info BDSM die we zelf schreven en samenstelden.

DIT E-BOEK BESTELLEN KAN NIET MEER OMDAT HET UIT DE HANDEL IS GEHAALD. Het werd vervangen door BDSM: beheers macht en onmacht.

Met “BDSM ik beheers je!” schreef auteur Sebastianus de opvolger op zijn eerste boek, “Ik wil je beheersen!”. Het is een boek met vele ladingen: het waarom van bepaald gedrag, van behoeften en verlangens, veel ervaringsverhalen, verdieping van enkele bijzondere BDSM-topics en ook 2 uitvoerige hoofdstukken over onderzoeken naar BDSM in Nederland en Vlaanderen.

Het eerste hoofdstuk zal zeker veel mensen aanspreken: je zit in een BDSM-loze relatie en je hebt het daar lastig mee. Welke opties heb je dan? Welke keuzes kan je dan maken? Wat zijn daarvan de voor- en de nadelen? Aangevuld met verhalen van mensen die een bepaalde keuze gemaakt hebben.

Het tweede hoofdstuk gaat over BDSM-mentoring en hoe daar tegenaan gekeken wordt. Met oa de resultaten van een Amerikaans congres ter zake.

Dan 2 hoofdstukken die gaan over gedrag van mensen, over hoe je dat kan interpreteren en conclusies mee trekken; en vervolgens over mannelijke en vrouwelijke fantasieën, en waar ze vandaan komen en hoe ze omgezet kunnen worden in de praktijk.

De 2 wetenschappelijke onderzoeken diepen de psychologie en de beleving uit van mensen die BDSM in de praktijk omgezet hebben. Stevige kost voor de liefhebbers, maar anderzijds ook interessant omdat er zo weinig degelijk onderzoek geleverd wordt, én omdat de conclusies toch wel verbazingwekkend zijn.

Het boek barst van de informatie, maar ook van de verhalen van mensen zoals jij en ik en dat maakt dit boek tot een levendig en boeiend geheel. 35 mensen schreven of werkten eraan mee waardoor het een warm aan te bevelen lees- en doe-boek is geworden.

Het boek telt 574 pagina’s, werd uitgegeven in 2014, maar is inmiddels UITVERKOCHT.