BDSM: beheers macht en onmacht

Gebundelde uitgave met nieuwe inzichten

Een uitgave van Stichting Info BDSM die we zelf schreven en samenstelden.

Bestellen kan je niet via deze website. We verwijzen je door naar shops van derden.

Klik daarvoor op de afbeelding van het boek.

Dit boek is een bundeling van twee eerder verschenen boeken: “Ik wil je beheersen!” (510 pag.) en “BDSM, ik beheers je!” (574 pag.) van dezelfde auteur. Daarbij werden grote delen verwijderd uit de eerste edities, maar wat behouden werd (452 pag.), is ook grondig herwerkt, geactualiseerd en aangevuld.

Net zoals de twee vorige uitgaven is dit boek geschreven voor mensen die denken BDSM-behoeften te hebben, ze gevonden hebben maar niet goed weten wat ze er nu mee moeten doen en verder iedereen met een meer dan gewone interesse voor BDSM en kinky seks.

Het is een e-boek geworden in PDF-formaat, dat je kan lezen via de gratis verkrijgbare Acrobat Reader en zowat op alle mobiele apparaten. Je hoeft dus geen specifieke e-reader aan te kopen. Je ontvangt na betaling een beveiligde en gepersonaliseerde PDF-file via e-mail.

BDSM: beheers macht en onmacht is een uitgave van Stichting Info BDSM (2021).