BDSM: beheers macht en onmacht

Gebundelde uitgave met nieuwe inzichten

Een uitgave van Stichting Info BDSM die we zelf schreven en samenstelden.

Bestellen kan je niet via deze website. We verwijzen je door naar shops van derden.

Klik daarvoor op de afbeelding van het boek of HIER

Dit boek is een bundeling van twee eerder verschenen boeken: “Ik wil je beheersen!” (510 pag.) en “BDSM, ik beheers je!” (574 pag.) van dezelfde auteur. Daarbij werden grote delen verwijderd uit de eerste edities, maar wat behouden werd (452 pag.), is ook grondig herwerkt, geactualiseerd en aangevuld.

Een greep uit de inhoud: BDSM: het spel van macht en onmacht – (H)eerlijk Domineren – Submissie zonder jezelf te verliezen – Switchen – Partnerkeuze – Je zit in een BDSM-loze relatie. Wat zijn nu je opties? – Mentoring – Wensen en grenzen – Fantasieën en verlangens – Een uitdaging om te zien, leren, begrijpen en handelen – Risico’s en valkuilen – Welke hormonen spelen mee? – Bijzondere vormen van seksualiteitsbeleving in relatie tot BDSM – Lexicon – Getuigenissen.

Net zoals de twee vorige uitgaven is dit boek geschreven voor mensen die denken BDSM-behoeften te hebben, ze gevonden hebben maar niet goed weten wat ze er nu mee moeten doen en verder iedereen met een meer dan gewone interesse voor BDSM en kinky seks.

Het is een e-boek in EPUB-formaat waarvoor je een KOBO-e-reader, of andere reader die dit formaat aankan, nodig hebt.

“BDSM: beheers macht en onmacht” telt 452 pagina’s en is een uitgave van Stichting Info BDSM (2021).