mei 2021

Het werd tijd …

Het in 2011 verschenen boek “Ik wil je beheersen!” is uitverkocht in zijn paperbackversie. Ook  de e-boekversie werd inmiddels uit de handel gehaald.

In 2014 verscheen zijn opvolger “BDSM, ik beheers je!“. Toen al vonden we geen enkele bekende uitgeverij die het boek wilde (of moet ik schrijven durfde?) uitgeven. Dus dit boek ging ook als e-boek de wereld in. Het werd eveneens uit de handel gehaald.

Waarom?

Omdat beide boeken nu in een samengevatte e-boekversie werden uitgegeven. Opnieuw vonden we geen enkele bekende uitgeverij die het wilde uitgeven.

Het nieuwe boek “BDSM: beheers macht en onmacht” is geen loutere samenvoeging maar een compleet herwerkte uitgave. Grote delen werden geschrapt, verouderde paragrafen werden geactualiseerd, nieuwe inzichten en getuigenissen werden toegevoegd. Alles wat essentiële informatie was uit de eerste twee boeken staat er nog steeds in.

Het schrijven van boeken is een bijzonder tijdrovende zaak; het zoeken naar een platform om boeken uitgegeven te krijgen evenzeer. Maar het loont! Niet op financieel vlak, want schrijven is één van de slechtste betaalde jobs ooit. Nee, het loont omdat we sinds 2011 zovele mensen hebben bereikt via deze boeken en talloze positieve reacties hebben gekregen. Mensen vonden in deze boeken wat ze nodig hadden, waar ze twijfels over hadden, informatie behoefden en de moed om hun eerste stappen te zetten in de wondere wereld van BDSM. En dat is iets waar wij dan weer bijzonder dankbaar voor zijn.

Het werd tijd dat we dat eens neerschreven!

Veel lees-, denk- en experimenteer-plezier gewenst.

Het team “Stichting Info BDSM”

PS: Wie zich het e-boek wil aanschaffen, kan op de afbeelding van het boek klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar KOBO.

Trefwoorden: boek – BDSM: beheers macht en onmacht – informatie – getuigenissen