juni 2018

Nieuwe website – vrijdag 8 juni 2018

Eindelijk is hij klaar … onze nieuwe website. De oude (van 2012) was technologisch niet langer geschikt voor de nieuwe internettechnieken en mobiele apparaten. Onze excuses aan alle mensen die ons de laatste maanden bezochten en tevergeefs getracht hebben zich te registreren, contact te zoeken of zaken te downloaden. Het werkte niet meer zoals het hoorde. Sorry!

Ook de vernieuwde privacywetgeving noopte ons maatregelen te nemen, en dat waren lang geen makkelijke beslissingen, of maatregelen die we graag namen. Maar het moest, we hadden geen andere houdbare keuze! Je hoeft je niet langer te registreren op onze nieuwe website en er worden ook geen gegevens meer verzameld over onze bezoekers. Je kan onze informatie nu meer dan ooit anoniem bereiken en lezen.

Een bijkomend gevolg is wel dat je niets meer kan bestellen op onze site. Voor de aankoop van boeken word je doorgelinkt naar internetwinkels. Voor gratis downloads zal je ons nu voortaan een e-mail moeten sturen op het nog steeds zelfde adres: stichtinginfobdsm (at) gmail (dot) com. Op dat adres kunnen mensen die vragen wensen te stellen over BDSM ons ook nog steeds bereiken.

We hebben maanden gewerkt aan deze nieuwe website, en getracht de “look and feel” van de oude te bewaren. Oordeel zelf of we daarin geslaagd zijn of niet. Alle informatie die op de oude website stond is overgenomen. Je vindt dus nog steeds evenveel info, maar wel op een andere plek en via een vernieuwd menu.

En verder blijven we doen wat we sinds 2011 doen: mensen informeren, adviseren en desgewenst ook mentoren. Nog steeds (en zelfs nog meer dan voorheen) anoniem en met de overtuiging dat goede informatie mensen in staat stelt goede beslissingen voor zichzelf te nemen.

We zijn trots op onze nieuwe website en danken alle mensen die er hun steentje toe bijgedragen hebben van harte! Het was een gigantische klus!

Meer dan ooit hopen we dat iedereen hier vindt wat hij of zij zoekt.

Het Team Stichting Info BDSM

Trefwoorden: nieuwe website – zelfde werking – geen gegevensopslag – doorverwijzing naar boekhandels