januari 2014

Willen jullie meewerken aan onze website?– donderdag 30 januari 2014

Dat was de vraag die een tijdje geleden in de mailbox van de Stichting Info BDSM viel. De mail kwam van de webmaster van klapjes.nl

Na intern overleg hebben we besloten mee te werken. We doen het omdat we weten dat vele tienduizenden onderdanige mannen maandelijks deze website bezoeken en dat er heel veel nieuwsgierigen en beginners tussen zitten. We doen het omdat we er van overtuigd zijn dat Dominante vrouwen een nuttige rol in deze maatschappij vervullen, omdat we weten dat heel veel mannen bij deze vrouwen kunnen vinden wat ze nodig hebben en … dat ze dat thuis meestal niet vinden.

We weten dat onderdanige gevoelens bij mannen niet “zo evident” zijn; niet evident om zelf te aanvaarden, laat staan om er mee naar buiten te komen. Van mannen wordt niet verwacht dat ze onderdanige wensen en verlangens hebben. Integendeel, het outen daarvan stuit op hoongelach, onbegrip en zelfs discriminatie. Veel mannen blijven dus liever stil…

Wetenschappelijk onderzoekers uit verschillende continenten schatten nochtans in dat 1 op 10 mensen op deze wereld wat met BDSM-gevoelens heeft. Daarvan zijn er ongeveer de helft mannen en vrouwen en ook de verhouding tussen Dominante en submissieve behoeften ligt ongeveer op de helft. Niet iedereen doet er wat mee, maar het leeft dus … en wel bij heel veel mensen!

En daarom doen we wat we doen: praten en schrijven over BDSM. En het ook zelf beleven natuurlijk!

Wat zijn onze voornaamste activiteiten?

Wie ons nog niet kent, kan hier meer informatie vinden over wie we zijn en wat we doen:

Stichting Info BDSM:
– Mentoring
– Informeren
– Onderzoek publiceren
– Boeken samenstellen
– Vragen beantwoorden

Waar geloven wij in?

Dat als je BDSM-spel gebaseerd is op wederzijds respect, wederzijds vertrouwen, als er sprake is van volledige vrijwilligheid, er voldoende rekening wordt gehouden met de veiligheid, dat er voorzichtigheid aan de dag wordt gelegd, en tenslotte dat je ook de verantwoordelijkheid draagt voor je daden, je verstandig BDSM bedrijft. Als je deze voorwaarden bekijkt dan wijken die niet eens af van wat de meeste mensen in welke soort relatie dan ook wenselijk achten.

En wij geloven dat mensen die op een verstandige manier BDSM beleven gelukkigere en stabielere mensen worden.

Sebastianus
voor Stichting Info BDSM

Trefwoorden: Klapjes (website voor onderdanige mannen) – samenwerking – Stichting Info BDSM