april 2014

Gastblog Liza: Single and sub woensdag 16 april 2014

Daar zit je dan. Gescheiden. Single. Vrijgezel. Titels die je voor jezelf nooit te nimmer nog had bedacht. Gestrand door het koesteren van ontluikende verlangens. Hij kon ze niet geven. Hij kon niet de man zijn die zij zo nodig blijkt te hebben. Dus nu single… en sub.

Lastig. Heel lastig. Hoe doe je dat? Je staat niet in de kroeg en zegt tegen de eerste beste lekkere vent: “Ik word graag vastgebonden, geslagen tot mijn billen branden van geluk en daarna zo diep in mijn keel geneukt dat ik geen adem meer kan halen.”

Nee, dat zeg je niet. Misschien zeg je dat niet eens op een eerste date. Wat zou zo’n man wel niet denken. Freak!

Dan maar geen partner? Ook een optie. Wel zo rustig, geen gezeur. Toch kruipt dat vuurrode bloed waar het niet gaan kan. Hongerig.

Toen was hij daar. Een klik. Dierlijk, belust. Er ontstond voorzichtig een vriendschap. Geheimen werden gedeeld. Hij vond haar geen freak. Zij voelt zich veilig, maar houdt de door hem zo duidelijk verlangde afstand. Liefde nee, belust. Wel op een ander niveau dan zomaar iets.

De tijd die volgt worden grenzen behoedzaam verlegd. Althans, zij ervaart dat zo. Hij is voorzichtig, maar oh zo doortastend. Zijn ogen zijn sterker dan elk touw dat ze ooit heeft gevoeld. Zou hij zich bewust zijn van wat hij wakker maakt in haar?

Zij vertrouwt hem. Met alles. Met haar. Helemaal. Beangstigend vertrouwen. De tijd is daar… ze is van hem.

Liza

Trefwoorden: getuigenis – zoektocht – twijfel – overgave – lust – vertrouwen