Afbeelding van Bondage

Bondage

Hoe hou je bondage heerlijk en veilig?
(0)

Bookmark and Share

Bondage. Droom je er wel eens van? Of ril je van de gedachte? Wil je het wel eens proberen?

Dit boekje (28 pagina's) geeft aan hoe je het doet, hoe je het veilig doet en welke resultaten het jullie kan opleveren. Een team van professionele deskundigen en ervaringsdeskundigen geeft informatie over het waarom en hoe.

Aan dit boekje werkten mee: Anna (professioneel hulpverlener), Coco (arts), Stichting Consensual Deviance (team van professionele hulpverleners) en Sebastianus (gediplomeerd hulpverlener - eindredactie).

Een woord van dank aan de leden van de NVVS die door hun discussies waardevolle informatie aanbrachten. Onze speciale dank voor de adviezen van Dr. C. Reisman, uroloog-seksuoloog.
Altijd erg fijn als professionals buiten de kaders willen meedenken.

"Bondage. Hoe hoe je het heerlijk en veilig?" Een gratis e-boekje over een spannend erotisch of seksueel spel voor experimenteerders! Durf en geniet!

Een uitgave van Stichting Info BDSM (2015), e-boek, 31 p.

Winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.