Afbeelding van BDSM, ik beheers je! (e-boek)

BDSM, ik beheers je! (e-boek)

Een boek voor mensen die BDSM-behoeften in zichzelf ontdekt hebben
Auteur: S. Sebastianus

BDSM, IK BEHEERS JE!

Een boek voor mensen die BDSM-behoeften in zichzelf ontdekt hebben.

Voor meer informatie over dit boek, klik hier.

Voor de volledige inhoud van dit boek, klik hier.

Je kan dit 574 pagina's tellende e-boek (uitgave 2014) aankopen door onderstaand op  "in winkelmandje" te klikken. De betaling verloopt via PayPal en daarvoor heb je een geldige creditcard nodig.

Wat je voor dit boek wenst te betalen, kan je zelf kiezen en daar ook invullen. (minimum bedrag is 5 euro). We zijn een vrijwilligersorganisatie en je kan met een donatie ons steunen in onze werking. Je helpt ons daarmee om onze website "in de lucht" te houden.

Heb je geen creditcard dan kan je het gewenste bedrag (minimum 5 euro) ook overschrijven op volgend IBAN-rekeningnummer:

BE83 9731 3970 7215 - BIC-code: ARSPBE22 - ten name van TRISKELEON BVBA - met vermelding van: BDSM, ik beheers je!

Wat wij doen kan je hier lezen.

Alvast hartelijk dank voor jouw bijdrage en we wensen je veel leesgenot en -nut toe van dit boek.

Sebastianus

Voor Stichting Info BDSM

Downloadable PDF

De prijs moet liggen tussen €5,00 en €500,00
Winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.