Afbeelding van Ik wil je beheersen! (e-boek)

Ik wil je beheersen! (e-boek)

Een leidraad voor mensen die een BDSM-behoefte in zichzelf ontdekken
Auteur: S. Sebastianus
(0)

Bookmark and Share

Ben jij nieuwsgierig naar BDSM? Of ben je al meer ervaren? In dit boek vertellen meerdere deskundigen, psychologen en therapeuten jou over dit onderwerp. Mensen die ook al vele jaren BDSM beleven.

Het boek geeft getuigenissen en achtergrondinformatie: van Dominantie tot submissie, van beheersing tot overgave, van privaat tot openbaar spelen, van opwinding tot subspace, van bondage tot zwepen.

Het boek telt 510 pagina's - uitgave 2011.

Lees de productbeoordelingen: http://www.stichtinginfobdsm.eu/productreviews/9

Stichting Info BDSM beveelt dit boek warm aan omdat we dit onderwerp meer uit de taboesfeer willen halen en geloven dat dit boek daartoe bij kan dragen. Het leest lekker en makkelijk, en bevat ook verhalen van een aantal mensen.

Je kan het boek (PDF-file te lezen met een Adobe Reader) volledig anoniem downloaden. Je hebt wel een correct werkend e-mailadres nodig. NIET alle smartphones of tablets kunnen de download aan; pc's dan weer wel! Na je bestelling ontvang je een bevestingsmail met daarin de downloadprocedure. Deze bevestingsmail kan, afhankelijk van de bezetting van mailservers, even op zich laten wachten.

Heb je problemen bij het registreren of downloaden?

Mail de uitgeverij en die helpen je discreet en zo snel als mogelijk: customerservice@triskeleon.eu.

Mensen die een e-Pub-formaat verkiezen, kunnen het boek aankopen op bol.com aan dezelfde prijs:

Veel leesplezier!

Noot: Aankopen boek via deze website

Betalingen verlopen via PayPal en daarvoor heb je een geldige creditcard nodig.

Heb je geen creditcard of wens je niet via PayPal te betalen, dan kan je het aankoopbedrag ook overschrijven op volgend IBAN-rekeningnummer:

BE83 9731 3970 7215 - BIC-code: ARSPBE22 - ten name van TRISKELEON BVBA - met vermelding van: (de titel van de publikatie of je e-mail-adres)

Winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.