Bondage – Hoe hou je het heerlijk en veilig?

Bondage – Hoe hou je het heerlijk en veilig?

Bondage. Droom je er wel eens van? Of ril je van de gedachte? Wil je het wel eens proberen?

Dit boek geeft aan hoe je het doet, hoe je het veilig doet en welke resultaten het jullie kan opleveren. Een team van professionele deskundigen en ervaringsdeskundigen geeft informatie over het waarom en hoe.

Aan dit boek werkten mee: Anna (professioneel hulpverlener), Coco (arts), Stichting Consensual Deviance (team van professionele hulpverleners) en Sebastianus (gediplomeerd hulpverlener – eindredactie).

Een woord van dank aan de leden van de NVVS die door hun discussies waardevolle informatie aanbrachten. Onze speciale dank voor de adviezen van Dr. C. Reisman, uroloog-seksuoloog.
Altijd erg fijn als professionals buiten de kaders willen meedenken.

Bondage. Hoe hoe je het heerlijk en veilig?” Een e-boek over een spannend erotisch of seksueel spel voor experimenteerders! Durf en geniet!

Een uitgave van Stichting Info BDSM (2015), e-boek, 31 p. Bestellen kan je HIER