• Home
  • Activiteiten
  • Blogs
  • Previews
  • Shop
  • Contact
  • FAQ
Twitter Facebook

Zou je ooit nog zonder BDSM verder willen?

“Zou je ooit nog zonder BDSM kunnen leven?”, vroeg ze me. “Stel, dat onze relatie zou stoppen, zou je dan opnieuw voor iemand gaan waarmee je BDSM kan beleven?”

“Ja”, antwoordde ik, “ik wil nooit meer zonder.”

“Hoe kan je daar zo stellig in zijn?” repliceerde zij.

“Ik ben daar heel stellig in. Ik heb er te lang over gedaan om het te ontdekken, in mezelf te herkennen en durven toe te geven. Ik heb er teveel geluk en genot in gevonden. Zonder BDSM zou ik ik niet meer zijn, denk ik.”

“Zou liefde dan niet genoeg kunnen zijn?”, vroeg ze me.

“Voor mij is BDSM gelijk aan totale liefde, aan volledige overgave en toewijding. Ik kan het dus niet meer los zien van mekaar. Als ik liefheb wil ik totaal liefhebben. Als mij iemand liefheeft, dan moet het totaal zijn.  Dan wil ik alles en neem geen genoegen meer met “halve” dingen. Natuurlijk hou ik ook van vanilla vrijen, maar die totale overgave, dat totale krijgen, die volledige toewijding ... nee, die wil ik niet meer missen!”

“Zou jij dan zonder kunnen?”, vroeg ik haar.

“Hum, of het echt BDSM moet zijn? Ik denk het niet. Maar ik zou wel een partner zoeken waar ik weer bij kan loslaten. Iemand die me als vrouw waardeert, maar me ook kan oppakken als een meisje. Ik experimenteer te graag, dus ook dat zou ik niet kwijt willen.

“Wat is daar dan zo anders aan?”, vroeg ik haar.

“Is je gewaardeerd weten als vrouw en je tegelijkertijd ook herkend te weten in je behoeften om weer meisje te kunnen zijn, dan zo anders dan wat uiteindelijk de essentie van BDSM is? BDSM is toch de verborgen, maar gewenste verlangens gaan opzoeken. Je weer kwetsbaar durven opstellen.  Volgens mij zit daar de essentie van wie je eigenlijk wil zijn.
Dat noem ik totale en onvoorwaardelijke liefde.  Je durven geven in de handen van de ander en weten dat die ander er geen misbruik van zal maken. Ervaren dat jouw behoeften en die van de ander samenkomen in harmonie. “

...

Sebastianus

9/2012-4 

Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: