• Home
  • Activiteiten
  • Blogs
  • Previews
  • Shop
  • Contact
  • FAQ
Twitter Facebook

Immer de zijne

Ik had de meest waanzinnige vooroordelen over mensen die D/s als een rode draad door hun dagelijks leven hadden lopen. Niets voor mij. Ik dacht destijds dat het een spel was. Iets wat je aan en uit kon zetten bij gepaste gelegenheden. Zo’n 24/7 gedoe was vast een enorme afbraak van autonomie.

De hunkering naar echte overgave bleef. Het geloof, dat het werkelijkheid worden van mijn wens een utopie was, ook. “Ik wil het ooit alleen als het langs alle kanten klopt.”, zei ik tegen hem toen we nog vrienden waren.

Een liefde zo groots, geboren uit die vriendschap. We wisten al heel veel van elkaar voor die eerste zoen. Genieten van zoete vlinders, van groeiend verlangen, samen zijn werd steeds intenser. Het gevoel groeide, het vertrouwen groeide. Vertrouwen zo diep, een hele nieuwe ervaring.

Ik werd en ben zijn meisje en ja, dat ben ik altijd. Als we samen zijn, maar ook als we dat niet zijn. Als we vrijen, als we boodschappen doen, als we allebei ons eigen leven leiden, altijd. Elke seconde van de dag voel ik dat ik zijn meisje ben. Welke uiting we daaraan geven, hangt af van gemoed, situatie en dergelijke. Altijd wel zijn meisje.

Mijn autonomie is meer intact dan ooit. Ze wordt gevierd, aangemoedigd en bejubeld. Op geen enkele manier zal hij ooit van mij eisen dat te verliezen. In tegenstelling, het feit dat ik ben wie ik ben, maakt juist dat ik de zijne ben.

Het gaat niet alleen om alle heftige dingen die er soms gebeuren om uiting te geven aan hoe het is tussen ons. De pracht en diep koesterende liefde zit hem juist in de kleine momentjes, die niemand anders ziet, maar zo intens gevoeld worden. Een blik, een vingerknip, een oogwenk.

Vertrouwen in liefde is enerzijds de moed hebben je te laten vallen en anderzijds het diepe voelen dat je geliefde er is om je te vangen als je valt. Altijd. Dat is voor mij overgave en die is er, altijd.

Nooit durven dromen dat het zó mooi kan zijn. Zijn meisje, elk moment.

Liza

Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: