• Home
  • Activiteiten
  • Blogs
  • Previews
  • Shop
  • Contact
  • FAQ
Twitter Facebook

Gastblog: Het is niet verkeerd te genieten en iets met de BDSM-gevoelens te doen die je hebt.

Ik vond het boek “Ik wil je beheersen!” goed omdat het de gevoelens van een beginnend sub, en dus ook zeker mijn gevoelens, goed omschrijft. Ook de twijfels en soms de angsten. De zaken waar je op moet letten. Maar het was de beschrijving van al die gevoelens, die voor mij toch wel de doorslag gaf, omdat ik me daarmee kon identificeren. 

Ik vond in het boek niets overbodig. Er stonden wel onderwerpen in waar ik niets mee heb maar dat is voor iedereen verschillend, dus algemeen bekeken gewoon een prima boek. Ik heb de onderwerpen, waar ik niets mee had, overgeslagen of even vluchtig doorgelezen.

Het heeft me vooral geholpen met mijn twijfels die af en toe de kop opsteken: het gevoel dat je iets doet wat eigenlijk niet geaccepteerd wordt en waar vreemd tegenaan gekeken wordt. Maar het belangrijkste voor mij is dat het niet verkeerd is te genieten en iets met de BDSM-gevoelens te doen die je hebt.

Wat maakt dat ik al  eerder - en nu nog meer -  ervan overtuigd ben dat ik een goede Meester heb. Ik heb een poosje gechat in de hoop een Meester te vinden en dan blijken er heel veel fake Meesters rond te lopen die het alleen om de seks gaat. 
Inmiddels weet ik dat ik mijn Meester kan vertrouwen, hij houdt echt rekening met mijn gevoelens. Ook als we bij elkaar zijn houdt hij me nauwlettend in de gaten, of ik niet angstig wordt, of in paniek raak, of ik het nog wel aankan. In het begin is hij zelfs een aantal keren gestopt toen hij zag dat het niet ging. Hij is er voor me wanneer ik hem nodig heb. Dat vertrouwen is zo belangrijk en dat is ruimschoots aanwezig. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid voor mij op. Hij zegt altijd dat je goed voor je eigendom moet zorgen. 

Bij de start, toen ik nog helemaal niets van BDSM wist, heeft hij echt de tijd genomen. We hebben eerst een half jaar gemaild en geskyped voordat ook mijn Meester er zeker van was dat ik er klaar voor was. Heel in het begin toen ik erg verward was heeft mijn Meester me zelfs een pauze gegund om alles op een rijtje te krijgen. Dat heeft mijn vertrouwen zo doen toenemen!

Een echte Meester is voor mij niet iemand die er zo maar op los ramt. Iets wat ik dacht heel in het begin. Het is veel meer. Iemand die jou kan domineren maar tegelijkertijd ook rekening houdt met jou, hoe tegenstrijdig dit ook klinkt. Die je naar een bepaald punt brengt door met je te spelen, afwisselend te spanken en dan weer teder te zijn. Iemand die je vertrouwen nooit zal beschamen omdat je je ziel en zaligheid in zijn handen legt. Dat geldt natuurlijk andersom; ook jouw Meester moet jou volledig kunnen vertrouwen.

xandrea


37/2015-2

Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: