• Home
  • Activiteiten
  • Blogs
  • Previews
  • Shop
  • Contact
  • FAQ
Twitter Facebook

Miss Twinky: Hm, ik weet het niet...

Als kind al vond ik het boeiend om te ontdekken wat andere mensen lekker of spannend vonden. Eindeloos heb ik met mijn dokterskoffertje gespeeld en de grenzen opgezocht van wat wel en niet hoorde. Samen met buurjongetjes en vriendinnetjes spelend ontdekken. Geen seks, wel sensualiteit. Ontdekken van je eigen lichaam en dat van de ander.

Ik denk dat ik me eigenlijk altijd bezig heb gehouden met de verborgen kantjes van andere mensen, de scheidslijn tussen wat mag wel en wat mag niet. Niet dat ik een buitensporige del was, nee helemaal niet! Binnen de grenzen van wat hoort en netjes is, zoeken naar de ruimte, uitproberen en ontdekken.

Mijn waarden en normen waren stichtelijk. Dat betekende dat ik me altijd vreselijk verliefd voelde maar nooit echt “iets” met de ander zou willen. Ik was verliefd op het gevoel van verliefdheid en erotiek. Daar speelde ik ook wel mee. Achteraf gezien, misschien ook wel op het randje.  Wel uitdagen maar niet laten toehappen. Hele stoute dingen bedenken en fantaseren maar nooit echt doen of toelaten. Zeker dat ik de kans wel gehad heb, de vraag, de smeekbede maar dat deed ik “natuurlijk” niet.

De vriendjes die later kwamen bleven lang. Ik ging voor stabiliteit en een gezin. Een periode heb ik mijn sensuele ik weggestopt. Ik heb net gedaan of ze er niet was en voelde me, achteraf gezien steeds leger worden.

Toen kwam er iemand die me vroeg me over te geven in zijn handen. De controle los te laten en me mee te laten nemen een onbekende wereld in. In mij werd opnieuw het leven wakker. Ik werd geraakt in spanning en spelen. Ik werd blij en voelde opnieuw dezelfde kriebels van vroeger. Me op het randje begeven van wat wel en niet kan en mag. Genieten van sensualiteit en uitdaging. Onder strikte voorwaarden en afspraken zijn we getuimeld in een omgeving waarin ik werd uitgedaagd mezelf opnieuw vrij te geven. Die kriebels te voelen en gelukkig te worden met mijn vrouw-zijn. Hoe meer in controle hij was, des te lekkerder ik het vond. Daar ontstond ook de verwarring want eigenlijk vind ik het niet horen, vind ik het niet passen bij de tijdsgeest van 2012. Toch blijf ik getriggerd. De grenzen opzoeken. Tot hoe ver kan ik gaan? Wat durf ik wel en niet te doen? Hij zei:” Je bent een BDSM-er”. Ik riep heel hard: “Nee!” Ik hou niet van hardvochtigheid, ik wil geen pijn, ik zoek geen gothic achtige leermeester. Ik wil spelen, intens lekker spelen op het randje van wat wel en niet kan. Dus speelden we, steeds meer op de grens, steeds meer zoeken naar wat er triggert en waarom het me raakt. Zoeken, lezen en doorgronden. Mijn behoefte aan informatie was groot.

Je moet naar een kinky website en daar zoeken onder BDSM kreeg ik als tip. Maar de websites deden me huiveren, kotsmisselijk duwde ik soms de knop uit omdat wat ik zag zo hard, kil en plastisch was. Toch keerde ik keer op keer terug. Tussen de regels door, als ik goed zocht, vond ik mooie, spannende verhalen. Verhalen die wat met me deden, heftige reacties opriepen. En ik snapte niet waarom. Boos werd ik ervan, ik ben helemaal geen BDSM-er. Ik kijk naar die wereld en zoek er soms kleine facetten uit die ik lekker vind. Ik mag graag experimenteren, verder niet.

Als ik een avondje lekker met vriendinnen zit te kletsen, herkennen ze zichzelf in mijn verhaal. Zij zijn inderdaad ook op zoek naar meer, naar uitdaging, naar erotiek en spanning. Als ik heel voorzichtig vertel wat ik uitprobeer dan kijken ze me met ongelovige ogen aan. Ze hangen aan mijn lippen.  “Vertel me meer, vertel me meer!” Ze herkennen mijn zoektocht naar seks die meer is dan functioneel. Ze willen weten wat ik dan doe en hoe ik dat doe. We fluisteren een beetje want het hoort natuurlijk toch niet.

“Jeetje, jij bent effe kinky, zeg!” zei laatst mijn beste vriendin. “Ik ben helemaal niet kinky”, beet ik haar snel toe. Waarop ik naar de keuken liep voor een kop thee. “Nou ok dan, een beetje kinky met een knipoog naar BDSM. Ik ben, denk ik, een rechtgeaarde TWINKY. De sprankeling en de knipoog naar een wereld waarin ik niet hoor. Een beetje wel, maar niet te heftig, gewoon lekker!” Ze snapte het volledig.

Ik denk dat veel van mijn vriendinnen eigenlijk allemaal een beetje twinky zijn. Er ligt een groot verlangen meer uit liefde en seksualiteit te kunnen halen. Ik zie het in de twinkeling  van hun ogen als ik hen eerlijk vertel wat ik zo lekker vind…

Miss Twinky

6/2012-3

Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: