• Home
  • Activiteiten
  • Blogs
  • Previews
  • Shop
  • Contact
  • FAQ
Twitter Facebook

Orgasmeregulering

Kort samengevat is het alles wat iemand zegt of doet om het orgasme van iemand anders te regelen. Een geliefkoosd spel onder BDSM'ers!

Het betreft het bepalen of, waar, onder welke omstandigheden, wanneer en hoe vaak iemand mag klaarkomen. Het kan dus ook het bepalen zijn dat er niet mag klaargekomen worden of dat er bvb. eerst een actie moet uitgevoerd worden of een toelating verkregen worden. BDMS'ers hebben wat dat betreft een eindeloze fantasie.

Nu zijn er vaak vrouwen die het al niet makkelijk hebben om klaar te komen, ook onder "gewone" omstandigheden. Maar blijkt dat juist het feit dat iemand anders gaat bepalen of ze mogen klaarkomen of niet nu net heel erg spannend en geil is, waardoor dat orgasme wel eens makkelijker komt dan gewoonlijk. Soms wordt het dan lastiger om NIET klaar te komen als het moment zich aandient.

Een mooi verhaal in dit verband noteerde ik uit eigen ervaring dit weekend.

We waren geen BDSM-spel aan het spelen, maar gewoon vanilla aan 't vrijen. Ik neukte mijn partner en stond op het punt om klaar te komen. Een fractie van een seconde voor het zover kwam zei mijn partner: "En nu ga je niet klaarkomen maar ga je je orgasme uitstellen tot je toelating hebt gevraagd." Als Switchen hebben we niet veel nodig om mekaars controle over te nemen en haar opdracht zette me onmiddellijk in mijn sub-modus. 

Nu is het niet makkelijk als man, net voor the point of no return, toch nog af te remmen. Wonderwel lukte me dat wel en in plaats van het frustrerend gevoel van mijn aankomend orgasme te moeten afbreken, ontstond er een overheerlijk gevoel. Een soort platteaufase (veel vrouwen kennen dat ook) waarin je op dat randje blijft hangen. Vrouwen kunnen in dergelijke fase ook meerdere keren kort na elkaar klaarkomen. Nu vind ikzelf klaarkomen een heerlijk gevoel, net zoals iedereen zeer waarschijnlijk, maar ik vind het point of no return nog net iets lekkerder, en dat weet ze;-) Door haar controle bleef ik daar dus secondenlang "hangen" en vroeg vervolgens haar toelating. En toen ik dan wel klaarkwam was dat gevoel zovele malen intenser.
En ook voor haar, wat het maakte dat we samen klaar kwamen.

Het spelen met macht en onmacht hoeft dus geen uitvoerige machtsontplooiing in te houden of extreme vormen aan te nemen. Eén zacht gefluisterde zin kan voldoende zijn. Net zoals één woord: "Kom" voldoende kan zijn om een orgasme te bereiken.

Sebastianus

19/2013-10

 
Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: