• Home
  • Activiteiten
  • Blogs
  • Previews
  • Shop
  • Contact
  • FAQ
Twitter Facebook

Gastblog: Mijn eerste “BDSM Pure”!

Na wat research te hebben gedaan heb ik niet zo lang geleden besloten om naar “BDSM Pure” te gaan. Heel nerveus kwam ik binnen, in m'n eentje, maar heb een heel warm welkom gehad bij de ingang. Heb heel veel spel gezien en wat was dat mooi!
Eerst dacht ik: "wat extreem" en "ik zie dat mezelf niet doen", maar tegelijkertijd trok het me toch aan vanwege de intimiteit die ik aanvoelde tussen de spelers.

Halverwege de avond kwam er een mooie dame naast me zitten en hadden we een gesprek over sub of Dom zijn. Ik zei - en daar twijfel ik nu over - dat ik meer sub ben als Dom, maar zij heeft mijn subkant tevoorschijn getoverd met haar woorden. Soms kijk je in de spiegel en denk je dat je wat ziet, maar uiteindelijk blijk je blind geweest te zijn, terwijl het antwoord net zo makkelijk was als 1+1.

Voor ik het wist was m'n bovenlijf naakt en zat ik braaf op m'n knieën. Daarna mocht ik voor haar gezeten tegen haar been aan zitten en haar laars kussen en voelde ik me een braaf slaafje. Ik raakte zo opgewonden van haar hak die ze tegen m'n borst aan schuurde, dat ik haar ging smeken om me een mep in m'n gezicht te verkopen. En wat was het heerlijk!

Toen kreeg ik knijpertjes op m'n tepels en toiletpapier om m'n nek, wat een mooi effect gaf in het black light. Van het één kwam het ander en iets later stond ik met m'n handen vastgemaakt aan een ketting. Ik kreeg ervan langs, maar niet op de veilige manier, waardoor het spel werd gestopt en dat vond ik heel fijn om te merken dat het ook zo werkt.

Maar dat wat wel goed ging, was lekker! Ik twijfelde eerst omdat het m'n 1e keer zou zijn en het voelde alsof het allemaal te snel ging, maar toen het eenmaal zover was voelde het bevrijdend! En dat gevoel heb ik nog steeds! Fysiek voel ik er niks van, maar mentaal is het gevoel moeilijk te omschrijven, maar ik denk dat de woorden “verlichting” en “bevrijding” wel heel dicht in de buurt komen! Het smaakt in ieder geval naar meer!

Ik wil iedereen bedanken voor deze ervaring! Nu ga ik met m'n ogen dicht liggen en alles weer meemaken…

KinkZem

3/2013-1

Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: