• Home
  • Activiteiten
  • Blogs
  • Previews
  • Shop
  • Contact
  • FAQ
Twitter Facebook

Gastblog: Over overgeven en overnemen

Zondagochtend. We nemen eens lekker de tijd. De boterhammetjes zijn op en we duiken lekker samen de badkamer in. Twee grote lijven frommelen zich op in het bad. Gek? Misschien wel, maar het is zo lekker! In een warm bad samen. De tijd nemen voor elkaar.
Ik ga achter je zitten en trek jouw lijf zacht tegen me aan. Het warme water stroomt over je lichaam. Je hoofd tegen mijn borst aangedrukt. Ik zie je in een diepe rust zakken. Je lichaam ontspant meer en meer. Je hoofd raakt leeg en je ogen worden zachter, met lieve druppeltjes op je wimpers.

Normaal ben jij het die mij beheerst, ben jij het die mijn hoofd rustig kan krijgen. Jij die de leiding neemt en bepaalt. Ja, we zijn Switchen, maar het afgelopen jaar ben jij het voornamelijk geweest die Meester was.
Vandaag in het bad met jouw hoofd tegen mijn lichaam zie ik hoe intens je geniet. Hoe ook jij even tegen mij aanleunt en geniet van het niets moeten, van het loslaten en overgeven.

Ik was je haren met grote zorg, masseer je hoofdhuid en spoel zachtjes het schuim van je hoofd.
Dan ineens voel ik hoe het meer en meer wakker wordt in mij. Mijn zorgzaamheid en kracht nemen toe. De behoefte om jouw lichaam over te nemen wordt sterker.
Ik duw niet maar vraag voorzichtig of jij je in mijn handen kunt geven. Je twijfelt, het was reeds lang geleden. Ik geef je tijd en ruimte. Dan klinkt het zachtjes: “Ja, heel graag”. Ik glimlach tevreden en weet dat ik je in diepe onderdanigheid kan krijgen.

Ik laat je geblinddoekt op je knieën op het bed zitten met je armen achter je lichaam. Ik pak het grootste streng touw en maak een veilig harnas waarin je vastzit, maar ook kunt leunen. Je bent in mijn handen en geeft je met iedere wikkel van het touw meer en meer over. Je zucht diep en de geilheid neemt het over. Je kunt niet meer vechten en wilt dit ook niet meer. Je wordt je onderdanige “ik”. Je bent mijn stevige pilaar maar volledig van mij. Ik speel met jou en met je lichaam. Nu ben jij het die zich overgeeft …

Een anoniem stel

24/2012-10

Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: