• Home
  • Activiteiten
  • Blogs
  • Previews
  • Shop
  • Contact
  • FAQ
Twitter Facebook

Gastblog: Ik vind het zo lekker. Hij probeerde het voor mij.

Mijn introductie met BDSM had ik als 16 jarige met de film “9 1/2 weeks”.
Ok, achteraf gezien valt het BDSM-gehalte van de film allemaal nog wel mee, maar als bleu meisje kreeg ik er wel zeer rode wangetjes van.
Misschien moet ik het ook niet als introductie zien maar meer als aanwakkering van gevoelens en verlangens die diep van binnen al zaten te wachten om naar buiten te ploppen.
 
Deze film heeft er misschien voor gezorgd dat ik besefte op dominante mannen te vallen. Ik heb werkelijk geen idee en het is verder ook niet van belang.
Wat waarschijnlijk cliché klinkt, maar deze keer echt waar is, is dat mijn partner, die in het dagelijks leven en op het werk erg dominant is, dus absoluut niet dominant in bed is.
Heb ik weer!
 
Ik heb hem in het begin van onze relatie uitgebreid verteld over mijn wensen en hij vond het niet raar of zo, maar het doet hem niks, zegt hij. Ik heb zelfs de film “9 1/2 weeks” gehuurd om mijn wensen visueel te ondersteunen, … maar nog steeds niks, nada, noppes.
Sterker nog, tijdens wat probeersels (jaja) kwam eruit dat hij het ook helemaal niet kan. Echt niet. Hij knapt er totaal op af.
 
En toen? Zal je misschien denken...
Nou, ik ben nog steeds met hem, ik hou heel veel van hem, we hebben kinderen samen en hebben natuurlijk als in iedere relatie onze ups en downs.
 
Ik heb me erbij neergelegd.
Laat niet weg dat ik het af en toe nog wel probeer, natuurlijk.

Ik probeer hem soms uit zijn tent te lokken en hij heeft dat dan heel snel door …helaas.
Toch pleziert hij mij af en toe met kleine dingen, zoals mijn handen vasthouden of me tegen een deur pinnen.
Ik neem daar genoegen mee. In het leven is het geven en nemen toch?
 
Ook al wordt het me af en toe moeilijk gemaakt, onder andere door de komst van het “50 tinten”-relaas. Dan komen mijn gevoelens en verlangens weer naar buiten geplopt... Boek 1 was nog wel te doen trouwens, maar na 453 en nog wat van dezelfde scenes had ik er mijn buik toch wel vol van. Maar goed, ieder zijn smaak.
 
Ook uit die boeken heb ik enkele mildere passages voorgelezen en erover gepraat met hem. Nogmaals benadrukte hij dat hij het graag zou willen. Hij wil niets liever dan mij plezieren. Daarom is het voor mij ook makkelijker om het te accepteren. Het is niet dat hij niet wil, maar het lukt hem niet, echt niet!
 
Ik ben wel benieuwd hoe andere vrouwen, die in een soortgelijke situatie zitten, ermee omgaan.

Zou je er "vreemd" voor gaan?
Zou je uit elkaar gaan?
Zou je het ook accepteren en je erbij neerleggen?
 
En laten we 1 ding niet vergeten … ik heb altijd nog mijn fantasie ;-).

Elizabeth

23/2012-10

Mensen die wensen te reageren op Elizabeths blog, kunnen haar mailen op ons adres: stichtinginfobdsm@gmail.com Wij zullen jouw mail dan aan haar bezorgen.

Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: