• Home
  • Activiteiten
  • Blogs
  • Previews
  • Shop
  • Contact
  • FAQ
Twitter Facebook

Gastblog: Eindelijk mag ze er zijn!

14 jaar: seksuele ontwikkeling in volle gang. Ze voelt dat ze 'anders' is dan de meesten. Anders dan haar vriendinnen. Ze steekt het erop dat ze niet geboren is voor het platteland. Als ze later groot is, dan gaat ze naar de grote stad.

14 jaar en ze masturbeert vaak. Dagelijks. Vriendjes zijn er niet, heimelijke liefdes des te meer.

14 jaar: ze pakt een klos met dikke katoenen draad en begint zichzelf in te binden. Strak en op intieme plekken. Wat is dat heerlijk!

20 jaar: zo lang duurt het voor dat meisje van 14 haar verlangen kenbaar maakt. Na 10 jaar liefdevolle 'probleemseks' is de knop om. Eindelijk heeft ze samen met haar partner het leven waar ze altijd van droomde. Intiem, verbonden, vaak, de ene keer intens, de andere keer vluchtig. Altijd met heel veel liefde en groots verlangen. Het grootse verlangen wakkert een oude wens aan. Die klos met touw ligt ineens in een tas met spullen die ze van haar moeder krijgt. Onwetend van de boodschap die het met zich mee draagt.

In de slaapkamer worden langzaam grenzen verlegd. Een tik op de billen wordt een lekkere klap. Handboeien, koorden van badjassen worden overal vandaan getoverd. Eerst neemt ze de Dominante rol. Hij mag proeven van de overgave. Het is leuk, het ligt haar, ze is van nature Dominant.
Tijd later zijn de rollen omgedraaid en zoekt haar partner voorzichtig de rol van Dominantie op. Hij verlegt zijn grens en zij geniet. Meer dan ze ooit gedacht had.

Er komt een prachtige vrouw in haar leven, die met wat speelse toespelingen laat merken dat ze haar begrijpt. Dat ze weet wat ze voelt en dat ze niet raar is. Dat het er mag zijn.

Dan komt die dag dat er een prachtig filmpje voorbij komt. Een filmpje van een bondage. Het 'echte werk'! Er wordt iets wakker in haar buik. Die avond volgt een heel goed gesprek met haar man en daarna een hete nacht. Hij begrijpt haar, de wens voor overgave, het gevoel van loslaten van alle controle. De vonken vliegen er vanaf.
 
Nu zit ik op de bank, de kinderen spelen en over de what's app krijg ik vragen en plaatjes. Is dit wat je wilt? Nee, hoe dan wel? Ik duik op internet en vind een plaatje van wat datgene wat al die jaren in mijn hoofd heeft gezeten. Ik stuur het hem en hij zegt: "Prachtig!". Hij begrijpt me en als ik daaraan twijfel dan kan ik dat gewoon zeggen. En dan mag ik het nog een keer uitleggen, ondanks dat hij het al lang snapt.

Ze is er weer, dat meisje van 14, en ze is gelukkig, want ze mag er zijn.

Bron foto: Fashionista

Constance

22/2012-10

Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: