• Home
  • Activiteiten
  • Blogs
  • Previews
  • Shop
  • Contact
  • FAQ
Twitter Facebook

Miss Twinky: Pure therapie

Hij zit in zijn stoel. Het warme weer trekt de vermoeidheidssporen over zijn lichaam.
Ik zie hem en zou zo graag vrijen. Zou zo graag horen dat hij me bij mijn subnaam roept. Dat hij de controle neemt en mij leidt. Dat hij me oppakt en me laat voelen dat hij me nodig heeft voor zijn genot.
Ik wil niet duwen, niet vragen of smeken maar mijn hart verlangt ernaar om zo van hem te zijn! Ik heb hem nodig, ik heb zijn wens nodig. Ik verlang naar de duidelijkheid en de kaders die er zijn als hij mijn Meester is.

Normaliter ben ik niet zo afwachtend of voorzichtig. Ik weet heel goed wat ik wil en zal daarin ook duidelijk zijn. Als het om seks gaat wordt dit anders. Sporen van pijn en verdriet tekenen mijn seksuele ontwikkeling. Veel uitgeprobeerd. Altijd het gevoel gekregen niet goed genoeg te zijn, niet lekker of voldoende om van te genieten. Ik had besloten mijn seksualiteit te begraven. Mijn leven te leven in de simpliciteit van het bestaan. Als non door het leven te gaan, maar dan binnen een gezin. Een onvoorstelbare eenzaamheid die ik niemand kon uitleggen.

“BDSM-er ben je!” wordt overal op de fora geroepen. Ik vraag het me af. Voor mij zie ik de kentering van geluk en vrijheid sinds ik BDSM heb ontdekt op een manier die het voor hem en mij zo prettig maken. Als hij me wil, wil hij me helemaal. Als hij inzet als Meester, kan ik vertrouwen op zijn oprechtheid. Ik weet dat er niets van mij verwacht wordt dan alleen te zijn.

Als Switch is daar dan ook de andere zijde. Als ik inzet is hij van mij, geen vraagtekens of twijfel, hij geeft zich volledig over. De kaders en duidelijkheid maken dat ik opnieuw mezelf heb gevonden. Dat ik kan en durf vertrouwen en dat ik opnieuw mag genieten van seks.

Hij heeft mij nodig en ik hem. We bestaan in de balans van geven en ontvangen. BDSM is de vorm die maakt dat we ons beide kunnen overgeven aan genieten en het moment. Ben ik van nature een BDSM-er? Ik denk het niet! De omstandigheden en ervaringen hebben gemaakt dat het nu voor mij een vorm kan zijn om me over te geven. Om opnieuw te durven openbloeien in mijn seksualiteit. Voor mij dus pure therapie!

Miss Twinky

14/2012-5

Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: