• Home
  • Activiteiten
  • Blogs
  • Previews
  • Shop
  • Contact
  • FAQ
Twitter Facebook

Moet je een maatje 36 hebben en fotomodel-allures om aan BDSM te doen?

Toegegeven, ik was er één die naar uiterlijkheden keek toen ik mijn partners koos. Ik schrijf “keek” waaruit je mag concluderen dat ik dat nu niet meer doe.
Ja, met ouder worden behoor je ook wijzer te worden, zegt de volkswijsheid. Criticasters zullen zeggen: tja, nu ie er zelf niet meer zo fris en scherp uitziet, gaat ie zijn normen verleggen. Handig mannetje!

En opnieuw: toegegeven, ik zie er allesbehalve fris en scherp uit. Mijn lijf toont de sporen van mijn leeftijd. En om eerlijk te zijn: I couldn’t care less! Fuck mijn uiterlijk, want het is niet mijn uiterlijk dat aantrekkelijk is. De vrouwen waarmee ik speelde waren niet op zoek naar een afgetraind lichaam, killing looks of de perfecte dimensies van een pik. They couldn’t care less!

En ook mijn huidige liefdes- en speelpartner ziet er niet zo fris en scherp uit. Ook voor haar is het leven fysiek niet vergevingsgezind geweest.
Ik zal je wat verklappen. Toen we mekaar voor het eerst ontmoetten waren we beiden heel erg stellig: we waren geen van beiden de ideale partner waar we naar op zoek waren. Wat we als uiterlijke schoonheidscriteria voor een partner hadden gesteld, lag heel ver van hoe we er beiden uit zagen. We waren “definitely” geen partners voor mekaar. No way! Tot we samen gingen spelen, ach, kom, voor één keertje dan,  … toen verdwenen al die criteria als sneeuw voor de zon.

Ik had het al eerder vastgesteld: het ging me niet om HOE het lijf eruit zag waarmee ik speelde. Het ging erom WAT ik ermee mocht doen! Het ging erom WAT ik zelf aan genot ontving en WAT zij op haar beurt aan genot oogstte. Het ging erom vast te stellen hoe haar submissie mij betoverde en hoe mijn Dominantie haar raakte. En daar werd ik pas echt wijzer van:  toen besefte ik dat schoonheid - net als seks - tussen de oren zit en weinig te maken heeft met maten en gewichten.

Het gaat er niet over hoe klein of groot borsten zijn; nee, het gaat erover hoe gevoelig ze zijn. Het gaat er over dat tepels heerlijke dingen zijn om mee te spelen. Het gaat erover dat je ze kan strelen, pijnigen, hard maken, plagen, … het gaat erover WAT dat teweegbrengt bij je partner.

Het gaat er niet over of die pik een handjevol is of dat je met twee handen tekortkomt. Of ie dik, dun, lang, kort, besneden of onbesneden is, … het gaat erover WAT je ermee kan doen en WAT dat teweegbrengt bij je partner.

Het gaat over passie, over loslaten en overgeven, over goed kijken, luisteren, praten, inzetten, bezitten, geven en oogsten. DAAR zit de essentie, volgens mij. En je hoeft me niet te geloven, maar ik zeg je in alle eerlijkheid: het is even lekker spelen met een maatje 36 dan 56. Het is niet het lijf dat er toe doet. Het is de GEEST en het GEVOEL. Daar zit voor mij de allergrootste schoonheid van het BDSM-spel!

Sebastianus

11/2012-4

Opmerkingen
Plaats uw commentaar
: